PIZZA LA MAMA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 709 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza La Mama. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 dec 2022 at 11:05 Vi bestilte maden kl 16.45. Vi fik maden kl 19. Maden har været kold. Dressing kunne ikke smages samt kødet var kold. I forhold til prisen, så har indsatsen været ringe.
18 nov 2022 at 19:40 Aalborgs bedste pizza
1 nov 2022 at 21:59 Brugte for 320 kr for pommes frites og løgringe der smagte som om de var for gamle og pizzaen og "hvidløgsbrødet" var slaslet men sejt på samme tid. Det hele smed jeg ud. d jeg specifikt om at de ikke ringede på døren, hvilket blev gjort alligevel...
20 okt 2022 at 8:41 Pizza kom 20 min efter aftale Pizza bunden var utrolig sej
5 sep 2022 at 13:42 God standard mad. Der var problemer med leverigen, pga misforståelser i systemet. Leverandør havde en øl i stedet for sodavand, og havde overset en durum. Durum kom 30 min senere. Pengene kom retur på sodavand + senere levering af sodavand som undsky
3 sep 2022 at 19:59 Hurtig levering og gode pizza’er. Dog var pomfritterne virkelig en skuffelse.
28 aug 2022 at 12:25 Hurtig levering og god pizza.
1 aug 2022 at 22:36 Pizzaerne var en dårlig oplevelse. Der kommer vi ikke til at bestille fra igen.
1 aug 2022 at 21:03 Bestiller herfra for leveringstidens skyld. Betalte ekstra for ananas på min pizza uden at få noget. Det er hver gang jeg bestiller herfra at de roder med ekstra- eller ændring af tilbehør.
1 aug 2022 at 13:50 Varme pizza og pommes frites. Dog manglede der smørrelse på burgerbolle, hvilket gjorde den tør.
27 jul 2022 at 19:20 Smager super, det er også halal kebab :)