PIZZA LA MAMA

PIZZA LA MAMA

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 643 anmeldelser
29 jul 2021 at 18:37 Over 1 1/2 times levering på trods af de skriver 1 time. Og den ene pizza er helt brændt i bundet og nærmest uspiselig. Min sidste ordre til det sted, det er helt sikkert.
27 jul 2021 at 19:20 Lækker mad, og hurtig levering
18 jul 2021 at 17:51 Kolde slatne pomfritter. Det lignede at pizzaerne have stået og ventet flere timer. Slatten bund og brun salat
5 jul 2021 at 19:39 Leveringen blev sat i opgangen ved elevatoren. Der blev hverken ringet eller sendt en besked om at leveringen var ankommet. Var derfor nødt til selv at regne ud hvornår maden ca var her.
27 jun 2021 at 18:17 Voldsomt kedelig og små pizza med meget lidt fyld tror det her er i min top 3 dårligste pizza i mit liv det kan kun gøres bedre, at det nærmest kun er tørt brød man får er en ting men at man stadig er meget sulten efter så det for meget
27 jun 2021 at 18:01 I glemte bearnaise på min pizza, som vi betalte ekstra for. Øv. Hilsen den højgravide.
16 jun 2021 at 21:08 Bestilte 2 x durum kebab, dertil chili cheese tops. Brødet var tykt i vores durum, og brødet var næsten ikke færdigbagt. Der var minimal kebabkød i, en del salat - og 2 stykker små tomater og agurker. Ikke specielt velsmagende.
13 jun 2021 at 18:41 Valgte pizzariaet pga. gode anmeldelser, men det var desværre en stor skuffelse. Bunden var få millimeter og sejlede i væske. Bestemt ikke appetitlig og røg ud :-( Øv!
31 maj 2021 at 21:52 dårlig pizza.....ikke lavet ordenligt....jeres hvidløgs pizza havde ikke en skid med hvidløgs pizza og gøre...desuden ligger man ikke hele hvidløg på en pizza...det skal være finthakket eller revet .eller leveret i et bæger med olie
14 maj 2021 at 17:26 God pizza - sprød og lækker.
20 apr 2021 at 17:15 Intet galt med pomfritterne. Big Burgeren var mast, tør, bøffen havde et grønligt skær. Så ikke appetitlig ud. Kedelig og klasket sammen.
13 apr 2021 at 8:08 Jeg skabte nok forvirring, da jeg bad om “uden champignon” på en pizza, der ikke var champignon på, men det ændrer ikke på, at der stadig manglede rød peber, som jeg havde betalt ekstra for... Lynhurtig levering og okay kvalitet af maden.